Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Έκαναν το καθήκον τους...


Έκαναν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού και επικράτησαν σήμερα εντός έδρας με 3-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου. 
Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν στο 22'  ο  Στέλιος Πατένταλης, στο 55'  ο Γιώργος Μουχτάρης, και στο  89'  ο Iam Belmani. 
- Στο 72' η  ομάδα μας έχασε πέναλτι με τον Γ. Παυλίδη.
Η βαθμολογική διαφορά της ομάδας μας -που παραμένει αήττητη από την έλευση του Μπάμπη Καζεπίδη-  από τις ομάδες που προπορεύονται από αυτήν στην βαθμολογία, παρέμεινε σταθερή καθώς ο Γ.Σ.Προσοτσάνης λύγισε εντός έδρας με 1-0 την Α.Ε.Καλής Βρύσης και η Α.Ε.Καλαμπακίου με το ίδιο σκορ "εκτός" έδρας την ομάδα του Δοξάτου, στο ουδέτερο γήπεδο της Πετρούσας.  Αμφότεροι οι πρωτοπόροι επικράτησαν στις καθυστερήσεις των αγώνων τους, το μεν Καλαμπάκι στο 92΄ και η δε Προσοτσάνη στο 101΄  λόγω και τραυματισμού του Λευτέρη Κερασίδη των γηπεδούχων.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:  ΗΛΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, ΡΕΝΤΟΣ, ΚΥΣΣΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ, ΑΡΜΕΝ, ΛΙΠΟ, ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ Γ. (αρχική ενδεκάδα) , BELMANI, ΥΨΗΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου