Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ Γιάννης

(Τα στοιχεία δόθηκαν Μάρτιο 2013)
Ημερομηνία γέννησης: 10-7-1984
Τόπος γέννησης:  ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα:    ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Αγωνιστικοί περίοδοι:   2000-2002
Προηγούμενη ομάδα:  ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επόμενες ομάδες:  ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Α΄ ΕΘΝΙΚΗ για ένα χρόνο), ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ένα χρόνο), ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (τρία χρόνια), ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ.

Αξέχαστα παιχνίδια: "Ο αγώνας κατάταξης με Νέα Αμισό (13-4-2001), όταν ανεβήκαμε κατηγορία,  η κατάκτηση του σούπερ καπ και ο αγώνας Φωτολίβος  - Πανδραμαϊκός, όπου σημείωσα και τα τρία τέρματα της ομάδας"Πιο δύσκολος αντίπαλος: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (Όταν αυτός έπαιζε ΚΕΡΚΥΡΑ και εγώ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: " Όταν ανεβήκαμε κατηγορία (Δ΄ Εθνική) με προπονητή τον Κώστα Βασιλακάκη"
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση:  "Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ελπίζω σύντομα να αλλάξει"

Άποψη για τον σημερινό Πανδραμαϊκό :   "Η ομάδα χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ τους αληθινούς φίλους της (αυτούς τους λίγους αλλά πιστούς), πρέπει να υπάρχει ενότητα και όχι διάσπαση και να κάτσουν όλοι μαζί να βρουν αυτόν που θα ηγηθεί και που πρέπει να γνωρίζει τις προδιαγραφές του σημερινού ποδοσφαίρου . Να ξαναγίνει ο παλιός ΠΑΝΔΡΑΜ και αυτό δεν γίνεται μόνον με έναν άνθρωπο"
Πρόσθετα στοιχεία: Ο Γιάννης (γιος του Μπάμπη Καμπουρίδη που προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και πολλά χρόνια στις διοικήσεις της ομάδας) έχει άλλα δυό αδέρφια, ο μεγάλος είναι γεωπόνος και κάνει διδακτορικό στην Γερμανία και ο μικρός είναι Αξιωματικός της Αστυνομίας. Ο ίδιος είναι ελεύθερος και μόλις απολύθηκε από τον στρατό.

(επιμέλεια Κώστας Ξάνθος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου