Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γιώργος




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Απρίλιο 2012)
Ημερομηνία γέννησης: 20-9-1977

Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ 
Θέση στην ομάδα: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΔΕΞΙ ΧΑΦ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 2001-2005, 2006-2008

Προηγούμενη ομάδα: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΩΡΙΣΤΗ.
Επόμενες ομάδες: ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ν.ΑΜΙΣΣΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Αξέχαστα παιχνίδια: 

16-5-2004, ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1,   ο τελευταίος αγώνας της περιόδου, όταν ανεβήκαμε στην Γ΄Εθνική-  έγινε στην Δράμα   -   και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 2-1
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης, "έκανα το χατ τρικ"
Ποιό δύσκολοι αντίπαλοι: "Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ του ΠΑΟΚ, όταν αγωνιζόταν στην Άρτα και ο ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ της ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ που δεν μπορούσα να τον κοντράρω στις κεφαλιές" 
Πιο ευχάριστη ανάμνηση: "Είναι πολλές, θα αναφέρω το ματς ΠΑΝΔΡΑΜ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ στο γήπεδο της Δόξας. Αυτοί αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική και εμείς στο τοπικό. Ευστόχησα στο τελευταίο πέναλτι και πήραμε το κύπελλο"
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση:  "Ο τραυματισμός μου στις 31 Αυγούστου 2003 σε αγώνα με την Ανακάλυψη Δράμας, που ήταν αιτία να χάσω 1 1/2 μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας".
Άποψη για τον σημερινό Πανδραμαϊκό:  ¨Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες του ΠΑΝΔΡΑΜ (Ευθυβούλης, Καίρης, Ιωσηφίδης κ.α.)  πρέπει να ενωθούν γιατί στην ομάδα έχει επέλθει η απαξίωση. Δεν υπάρχει ο σεβασμός που υπήρχε παλιά. Παίκτες που παλιά παρακαλούσαν να αγωνιστούν στον Πανδραμ τώρα το σκέφτονται. Από την άλλη η ομάδα έχει δικές της εγκαταστάσεις και μια Ακαδημία που αποτελεί πρότυπο και όλα τα παιδάκια θέλουν να πάνε εκεί. Θέλω ο Πανδραμ να γίνει και πάλι δύναμη, έστω και δεύτερη στη Δράμα. Αν δεν είσαι μεγάλη ομάδα δεν σε υπολογίζει κανείς. Όταν χάνουμε από  μικρές ομάδες, με κακοφαίνεται. Πρέπει να έχει παγιωμένη θέση στη Δ΄ Εθνική και να διεκδικεί ανώτερη κατηγορία".

Πρόσθετα στοιχεία:  Ζει στην Δράμα, είναι δημόσιος υπάλληλος, έγγαμος με ένα παιδί. Συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αργυρούπολη και να έχει πολύ καλή σχέση με το σκοράρισμα.

(επιμέλεια παρουσίασης Κώστας Ξάνθος)
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου