Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ



(Τα στοιχεία δόθηκαν Απρίλιο του 2007)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ημερομηνία γέννησης: 18-7-1965
Τόπος γέννησης: ΔΡΑΜΑ
Θέση στην ομάδα: Τερματοφύλακας.
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1984 - 1994, 1996-1999
Προηγούμενη ομάδα: ΝΕΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ (3 χρόνια)
Επόμενες ομάδες: ΑΚΡΙΤΑΣ 1994 - 1996 ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, Ν.ΑΜΙΣΟΣ, ΦΤΕΛΙΑ (μέχρι το 2005).

Αξέχαστα παιχνίδια:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (1996), (προπονητής ο ΤΣΕΒΡΕΤΖΗΣ) το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια όπου παρά τους προπηλακισμούς έκανε πολύ καλό παιχνίδι, υπό συνθήκες πολύ δύσκολες
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2-1 που ήταν επίσης επεισοδιακό.

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: "Η χρονιά που ανεβήκαμε στη Γ΄Εθνική, όταν κερδίσαμε τον ΑΡΗ 3-1 καθώς και τη χρονιά 1996 όταν με προπονητή τον ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ κάναμε προετοιμασία στο σελι που βασιζόταν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, κυρίως σε θέματα οργάνωσης.".

Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: "Το γεγονός ότι με ζήτησαν μεγάλες ομάδες και όχι μόνο δεν με έδωσαν μεταγραφή αλλά ούτε καν με ενημέρωσαν (θυμάμαι την περίπτωση μεταγραφής μου στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ)"


Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ (ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ(ΒΕΡΟΙΑΣ), ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Το Πανδραμαϊλικι δεν μπορεί να φύγει από μέσα μου ποτέ, ούτε πρόκειται να ξεχάσω τα 3 τραύματα στο κεφάλι μου που τα απέκτησα αγωνιζόμενος στην ομάδα παρόλα αυτά δεν πάω να την δω γιατί όπως και όλοι οι άλλοι παλαίμαχοι είμαστε λίγο πικραμένοι από τον παραγκωνισμό μας. Δυστυχώς κάποια λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται. Με την ομάδα ασχολούνται άνθρωποι που την αγαπάνε αλλά κάνουν λάθη στις επιλογές τους. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο η Ακαδημία και να σταματήσει να υπάρχει αυτό το "σχίσμα" με τη μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα έπρεπε να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία με τη συμπολίτισσα και να είχε πάρει τα ηνία στην πόλη της Δράμας»

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ εργάζεται στην πυροσβεστική υπηρεσία Δράμας, είναι παντρεμένος από το 1991, έχει 4 αγόρια που όλα πέρασαν από τις Ακαδημίες της ομάδας και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ,ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ είναι όλη του η ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου