Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΕΜΠΕΣ Χρήστος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Απρίλιο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 13-12-1972
Τόπος γέννησης: ,ΒΡΕΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1994-96
Προηγούμενες ή επόμενες ομάδες: ΦΩΣΤΗΡ ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑΣ-ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ
Επόμενες ομάδες: : ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΧΡΥΣΟ (όπου σταμάτησε σε ηλικία περίπου 30 χρονών, λόγω προβλημάτων στα γόνατα)

Αξέχαστα παιχνίδια: 11-6-1995: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 2-5
3-6-1995: ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - Α.Ο. ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ 2-2 (δραματικό ματς όπου πέσαμε κατηγορία)
Πιο ευχάριστη ανάμνηση: "Οπωσδήποτε ήταν το κλίμα της ομάδας μας που ήταν εκπληκτικό, πέρασα 2 πολύ καλά χρόνια στη Δράμα όπου ήταν όλα ευχάριστα και στην ομάδα αλλά και στην πόλη."
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Όταν πέσαμε στη δ΄ εθνική, κάτι που δεν άρμοζε στην ιστορία του Πανδραμ.»
Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι: "Υπήρχαν πολλοί αντίπαλοι δυνατοί, δεν μπορώ να αναφέρω κάποιον ιδιαιτέρα".

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Νομίζω ότι από τον Δεκέμβριο και μετά που η ομάδα ενισχύθηκε πάει καλυτέρα, είναι κακό για την ιστορία του Πανδράμ. να παλεύει η ομάδα για τη σωτηρία της, δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις για το τέλος για να σιγουρέψουμε τη σωτηρία κάτι που το εύχομαι ολόψυχα. Ο Πανδράμ. για μένα ήταν ένα μεγάλο σχολείο, ακόμα διατηρώ επαφές με πολλούς συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα με τον Γουργούλη τον κουμπάρο μου. Εύχομαι ποτέ στο μέλλον να μη μπει σε περιπέτειες. Θέλω επίσης να τονίσω και κάτι ακόμα: Οι Ακαδημίες του Πανδραμαϊκού είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα (αυτό ακούω όπου και να πάω γιατί και εμείς ασχολούμαστε με τις Ακαδημίες). Δεν πρέπει λοιπόν να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους υπευθύνους της Ακαδημίας και τη μεγάλη ομάδα.
Και κάτι τελευταίο: οι φίλαθλοι του Πανδράμ. που εγώ δεν πιστεύω ότι είναι λίγοι, είναι κυρίως οραματιστές για το ποδόσφαιρο και επειδή αυτοί μεγαλώνουν τα νέα παιδιά και τα γαλουχούν με τις ιδέες του Πανδραμαϊκού νομίζω πως αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην επικαιρότητα.»

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΜΠΕΣ ζει μόνιμα στις Σέρρες, επαγγελματικά εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρία, είναι προπονητής στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκου, καθώς επίσης και προπονητής στην ομάδα του Θολού Σερρών, είναι παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών (ενός 4χρονου κοριτσιού και ενός αγοριού 1 έτους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου