Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΤΕΡΖΗΣ Αθανάσιος


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Απρίλιο του 2008)

Ημερομηνία γέννησης: 2-12-1974
Τόπος γέννησης: ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Αγωνιστικοί περίοδοι: 1993-1998
Προηγούμενες ομάδες : ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ(1988-91), ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΟΞΑΣ (1991-93)
Επόμενες ομάδες: ΔΟΞΑ (2 ΧΡΟΝΙΑ 1998-2000) - ΠΕΤΡΟΥΣΑ 2000-2004

Αξέχαστα παιχνίδια: 24-4-1994: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-0
"Ήταν ένα αξέχαστο ματς γιατί είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός αγνού φιλάθλου μας (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ "ΚΑΒΟΥΡΑΣ") και ήμασταν συναισθηματικά φορτισμένοι, εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα επικρατήσουμε επί της πρωτοπόρου τότε Καστοριάς όπως και πράγματι έγινε."
“ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, το 1993-94 που και αυτός ήταν πρωτοπόρος αλλά έχασε με 3-0 καθώς και το ματς κυπέλλου ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0-1 με γκολ του ΜΠΕΛΑ στο τέλος και ενώ παίζαμε με 10 παίκτες.”

Πιο ευχάριστη ανάμνηση: «Θυμάμαι ευχάριστα τα δυο χρονιά που έπαιξα με την ομάδα στη γ΄ Εθνική, παρόλο που ήταν δύσκολα χρόνια μας δόθηκε η ευκαιρία και αγωνισθήκαμε σε πολύ ψηλό επίπεδο αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως ο ΆΡΗΣ, ο Π.Α.Ο.Κ., ο ΕΘΝΙΚΟΣ, η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κ.λ.π.»
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Ο υποβιβασμός της ομάδας στη Δ΄ Εθνική λόγω της μεγάλης διαφοράς των κατηγοριών. Πιστεύω δεν άξιζε στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ που πάντα πρέπει να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες.»
Ποιο δύσκολος αντίπαλος: ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Πάντα πίστευα ότι η ομάδα πρέπει να βασίζεται σε δικούς της ποδοσφαιριστές , να φτιάξει τους δικούς της παίκτες και αυτό άρχισε να φαίνεται ήδη, γίνεται πολύ καλή δουλειά που τα αποτελέσματα της θα φανούν καλυτέρα σε βάθος χρόνου και θα αποδώσει καρπούς. Ο Πανδραμ. έχει καλές εγκαταστάσεις και καλή ομάδα μετά τα μισά της περιόδου κάνει αξιόλογη πορεία, πιστεύω ότι δεν θα κινδυνέψει και θα πετύχει περισσότερα - με σωστό προγραμματισμό που είναι απαραίτητος -την επόμενη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του Πανδραμ. μιας ομάδας όπου πέρασα σημαντικές στιγμές.»

Πρόσθετα στοιχεία: Ο ΣΑΚΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ζει στη ΔΡΑΜΑ είναι παντρεμένος πατέρας μιας κόρης και επαγγελματικά - εκτός από την προπονητική - είναι διορισμένος καθηγητής φυσικής αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου