Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
(Τα στοιχεία δόθηκαν Ιούνιο 2008)
Ημερομηνία γέννησης: 6-12-1938
Τόπος γέννησης: Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
Θέση στην ομάδα: ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Αγωνιστικοί περίοδοι: ΕΛΠΙΔΑ 1956-1969, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1969-1970
Επόμενη ομάδα: ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ

Αξέχαστα παιχνίδια :
1967, ΕΛΠΙΔΑ-ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Ο-2,
΄Ημασταν ισόβαθμοι με ΟΡΦΕΑ Ελ. και η Ορεστιάδα τελευταία, τελικά παίξαμε μπαράζ με ΟΡΦΕΑ στη Θεσ/νικη
26-4-1964: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ 1964,ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, αν και είχε ισοφαρίσει η Ελπίδα σε 1-1 με γκολ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ στο 50΄, έγινε στο 64' το 2-1 και «μετα ο διαιτητής ΚΙΤΣΟΥΚΑΛΗΣ μας κατακρεούργησε με τελικό αποτέλεσμα 4-1»


Πιο ευχάριστη ανάμνηση: « Ήταν δύσκολα χρόνια, εμείς ήμασταν φτωχά παιδιά αλλά παίζαμε για τη φανέλα της Ελπίδας, ήμασταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, θυμάμαι που και το φαγητό που τρώγαμε πολλές φορές το πληρώναμε απο την τσέπη μας και αν κάποιος δεν είχε δίναμε ρεφενε μια φορά μας τάξανε 500 δρχ. και μας έδωσαν τις 175 τα υπόλοιπα ακόμα μας τα χρωστάνε».
Πιο δυσάρεστη ανάμνηση: «Θυμάμαι ότι δυσκολεύτηκα να παίξω στην πρώτη ομάδα με προπονητή τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΑ τότε, έπαιξα όταν τραυματίστηκε ο Μικέλης, για πρώτη φορά ΕΛΠΙΔΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ 1-0»

Ποιο δύσκολοι αντίπαλοι:«Δεν υπολόγιζα κανέναν αντίπαλο, ήθελα να είμαι πάντα πρώτος παρόλο που αντιμετώπιζα αντιπάλους που κάποιοι ήταν καλύτεροι παίκτες από μένα».

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ: «Φέτος έγινε μεγάλη αλλαγή ο ΠΑΝΔΡΑΜ έχει γερά θεμέλια, αλλά θέλει υπομονή για να μπορέσει να κτισθεί μια ικανή για τη Δ ΕΘΝΙΚΗ ομάδα πρέπει για τη χρονιά 2008-09 να κρατήσουμε τους έμπειρους παίκτες και να ενισχυθούμε κατάλληλα για να μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε έξανα».

Πρόσθετα στοιχεία: Μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ασχολήθηκε με την διαιτησία
Είναι συνταξιούχος της αγροτικής τράπεζας, παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών (του Ιορδάνη και του Στέφανου που είναι και οι δυο καθηγητές φυσικής αγωγής - μάλιστα ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ διετέλεσε και προπονητής στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ) καθώς επίσης έχει και 6 εγγόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου